Ügyfélszolgálat: H-P: 9-16h+36-30-823-3103
Menü

Rólunk

Üdvözlet minden tech rajongónak!

Már a 2018-as évet írjuk. Az okostelefonok még mindig tarolnak a piacon, a számítógépek már a virtuális valóság szerves részei, a laptopok pengevékonyak és a vásárlások többsége már az interneten keresztül történik. Mi már régóta benne vagyunk a tech világ bugyraiban, sok embernek segítettünk rendetenni számítógépét, okostelefonját vagy laptopját. Most viszont egy kicsit továbblépnénk. A számítógép szerviz mellett már új és használt termékek értékesítésével is foglalkozunk. Sokan kérdeztétek, hogy Keszthelyen miért ilyen szegényes a műszaki felhozatal? Sajnos ez azzal is magyarázható, hogy a szakemberek többsége külföldön próbál szerencsét, vagy éppen nincs elég kereslet a termékekre, hiszen a legtöbben már a környező országokból rendelik készülékeiket.

Ez elsősorban az alacsonyabb ár miatt kedvezőbb jelenség, viszont vannak hátrányai is. Például, hogy nincs rá garancia. Ha tönkremegy, akkor szép összegért megjavíttathatjuk, vagy éppen vehetünk másikat. Mi ezt nem ajánljuk. Mi itt vagyunk és készen állunk, hogy a lehető legkedvezőbb áron, magyar jótállással és csakis a gyártótól szerezzük be Nektek a jobbnál jobb tech cuccokat. Így nem kell félni a szürkeimporttól, mely valójában csak rombolja országunkat. 100%-ban valós terméket kapsz, és a jótállást a teljes időszak alatt élvezheted.

több, mint egy évtizednyi munkánk során sokat láttunk már. Ismerjük a gyártókat, ismerjük a megbízhatóság példaképeit, és tisztában vagyunk a selejtnek sem nevezhető kínai (vagy átnevezett kínai) termékekkel. Nos, ez utóbbiakat nálunk nem tudjátok megvásárolni, mert csak a problémát generálják a vásárló és az eladó részére is. Mi csak a legjobb gyártók termékeit adjuk közre webshopunkban, és számítógépeinket is csak a legelterjedtebb és legmegbízhatóbb márkák termékeiből állítjuk össze.

Mi mindent rendelhetsz tőlünk?

Új vagy használt okostelefont és kiegészőit (Android vagy iOS alapú készüléket)
Új vagy használt tabletet és kiegészítőit (Android, iOS vagy Windows 10 alapút)
Új vagy használt asztali számítógépet, laptopot, és a hozzájuk tartozó alkatrészeket, kiegészítőket.

Minden új számítógépet saját magunk tervezünk és állítjuk össze a legjobb alkatrészekből, melyek az elmúlt évek során már teljesítettek, és melyeket bátran ajánlunk mindenkinek. Szervizünk továbbra is él a, ahol a legtöbb terméket (de inkább számítógépet) a saját otthonodban javítjuk, telepítjük vagy beállítjuk.

Hol vagyunk jelen?

Üzletünk nincs, így minden kérést az elaptop.hu áruházunkban teljesítünk. A megrendelések személyesen átvehetők Keszthelyen, vagy házhoz szállítással az ország bármely pontján.

Ha valamit esetleg kihagytunk, bátran kérdezd meg emailben vagy telefonon, igyekszünk benne segíteni.

Üdvözlettel:
elaptop.hu csapata Keszthelyről