Számítógép és laptop szerviz

Lassú számítógép, akadozó laptop, megtelt tárhely és lefagyó okostelefon.
Ez már nem meglepetés.

És megoldás mindig van…

Manapság szinte minden elektronikai termék rövid élettartamra készül, ezért gyakoriak a meghibásodások, legyen szó asztali számítógépről, laptopról vagy okos telefonról. Szoftverhibák folyamatosan, akár napi rendszerességgel is jelentkezhetnek. Szervizünk felveszi a harcot az elromlott készülékkel, segítségünkkel több éven át használhatja kedvenc eszközét. Az esetek többségében az eszközök nagy része kisebb összegből is javítható, így érdemes a szervizelés mellett dönteni.

Hívjon minket!

Számítógép, laptop és telefon szerviz – Budapest

Mivel foglalkozunk?

  1. Asztali számítógép szoftveres és hardveres javítása (alkatrészek cseréje, beépítése, operációs rendszer telepítés, vírusirtás, adatmentés)
  2. Laptop javítás (alkatrészek cseréje és beépítése, operációs rendszer telepítés, vírusirtás, tisztítás, adatmentés)
  3. Mobiltelefon, okos telefon szerviz (szoftveres javítás, operációs rendszer telepítés, frissítés, vírusirtás, adatmentés, sebesség növelés)
  4. Más üzletben vásárolt számítógépet? Nem probléma, mi azt is beüzemeljük.
  5. Tanácsadás, segítség új számítógép, laptop és okos telefon vásárlásában.
  6. Használt laptopok (Windowsos és Apple Macbook) értékesítése, adás-vétele

Hol talál meg minket?

Budapest (I. kerület). Mozgó szervizként működünk, azaz ha Ön bejelenti a hibát, mi házhoz megyünk megjavítani a meghibásodott eszközt (vagy beüzemeljük az újat). Amennyiben a munka hosszabb időt vesz igénybe, a készüléket elszállítjuk, és a lehető legrövidebb időn belül megjavítjuk.

Hol javítunk?

Személyes kiszállítás saját személyzettel az alábbi településekre: Budapest I. kerülete és telefonos egyeztetés után akár teljes főváros területén.

Szervizünk nyitva tartása:

Hétfő – Péntek: 17:00 – 21:00
Szombat – Vasárnap: 11:00 – 18:00