Számítógép és laptop szerviz

Lassú számítógép, akadozó laptop, megtelt tárhely és lefagyó okostelefon.
Manapság ez már nem meglepetés.

Mit tehetünk ilyenkor?

A mai világban szinte minden elektronikai termék rövid élettartammal készül, ezért gyakori a meghibásodás: legyen az asztali számítógép, laptop vagy okostelefon. Programhibák pedig folyamatosan, akár napi rendszerességgel is jelentkezhetnek. Számítógép szervizünk tudja a megoldást, segítségünkkel sok éven át használhatja eszközét.

Probléma esetén hívjon minket telefonon:

+36 30 823 3103

Számítógép, laptop és telefon szerviz – Budapest

Mivel foglalkozunk?

  1. Asztali számítógép szoftveres és hardveres javítása (alkatrészek cseréje, beépítése, operációs rendszer telepítés, vírusirtás, adatmentés)
  2. Laptop javítás (alkatrészek cseréje és beépítése, operációs rendszer telepítés, vírusirtás, tisztítás, adatmentés)
  3. Mobiltelefon, okos telefon szerviz (szoftveres javítás, operációs rendszer telepítés, frissítés, vírusirtás, adatmentés, sebesség növelés)
  4. Más üzletben vásárolt számítógépet? Nem probléma, mi azt is beüzemeljük.
  5. Tanácsadás, segítség új számítógép, laptop és okos telefon vásárlásában.

Hol talál meg minket?

Telephelyünk Budapesten található (I. kerület). Mozgó szervizként működünk, azaz ha Ön bejelenti a hibát, mi házhoz megyünk megjavítani a meghibásodott eszközt (vagy beüzemeljük az újat). Amennyiben a munka hosszabb időt vesz igénybe, a készüléket elszállítjuk, és a lehető legrövidebb időn belül megjavítjuk.

Hol javítunk?

Személyes kiszállítás saját személyzettel az alábbi településekre: Budapest I. kerülete és telefonos egyeztetés után akár teljes főváros területén.

Szervizünk nyitva tartása:

H-P: 17:00 – 21:00
Szo-V: 11:00 – 18:00